UITGEBREID GENIETEN

Bij Claudio’s kunt u elke dag van de week genieten van huisgemaakt Italiaans schepijs. U kunt kiezen uit maar liefst 48 smaken! Ons totale assortiment bestaat uit meer dan 70 recepten. Iedere week worden de vaste smaken aangevuld met de wisselende smaken, zo is ieder bezoek aan Claudio’s steeds weer een verrassing!

Claudio’s is een laagdrempelige ijssalon in het centrum van Apeldoorn. Gevestigd in het voormalige VVV- en Postkantoor, gelegen op korte loopafstand van het marktplein, de Hoofdstraat en het Oranjepark. Van jong tot oud komt bij ons graag een ijsje eten of genieten van een heerlijke ijscoupe. Wij hebben een terras, maar binnen zijn er ook voldoende zitplaatsen. Wilt u het ijs meenemen? Wij pakken het graag voor u in.

Alleen de beste ingredienten

In de ijssalon maakt Claudio dagelijks vers ijs, op ambachtelijke wijze en met verse ingrediënten; vers fruit, versgeperst sap en heerlijke noten zoals de walnoot-, pistache- en de hazelnoot. De kleur van ons pistache-ijs is dan ook niet fel groen, maar bruinig/groen…dé kleur van de pistachenoot. Wij maken ijs van alleen de beste ingrediënten, hierdoor is ons ijs romig en vol van smaak. De keuken is open zodat u kunt zien hoe het ijs gemaakt wordt, maar het recept van Claudio blijft natuurlijk wel geheim!

Espressobar

Bij Claudio’s kunt u koffie drinken zoals de Italianen dat doen: aan de bar, staand, snel een espresso drinken. Wilt u graag op u gemak kunnen genieten van een heerlijke espresso, cappuccino, café latte of een latte macchiato dan is dat ook geen enkel probleem. Wij hebben binnen en buiten voldoende zitplaatsen!